Texas Holdem Poker Online - Berurusan Dengan Swings Jadi And

Tämä on testialue. Voit joko poistaa tämän tai muokata asetuksia hallintapaneelissa.

Texas Holdem Poker Online - Berurusan Dengan Swings Jadi And

ViestiKirjoittaja Semdalin » 15.11.2019 09:14

Kuva

Tidak kira seberapa baik kemahiran poker anda, anda akan mengalami perubahan liar dalam permainan poker anda, sama ada bermain secara langsung atau bermain poker texas holdem dalam talian. Buaian ini hanyalah sebahagian daripada permainan. Bagaimana anda mengendalikan mereka akan pergi jauh ke arah sama ada anda berjaya, iaitu pemain poker texas holdem yang menguntungkan. Jadi bagaimana anda mengendalikan buaian?

Buaian yang anda dapat dalam texas holdem poker dalam talian boleh memandu anda keluar gila. Sekiranya anda tidak belajar mengendalikannya, anda akan menghadapi masalah besar, baik dari segi emosi dan kewangan, yang tidak anda mahukan. Jika anda seorang pemain emosi atau pemain poker #gclub4laos secara semulajadi, ini merupakan cabaran besar untuk anda. Saya tahu bahawa dari pengalaman. Sebagai seorang atlet yang membesar, saya seorang pemain emosi. Saya akan menggunakan apa-apa perkara yang saya boleh, seperti panggilan buruk terhadap pasukan saya, untuk mendapatkan diri saya dipecat secara emosi. Saya bermain lebih baik dengan cara itu. Sesetengah orang bermain lebih teruk apabila mereka membiarkan emosi mereka mendapat yang terbaik daripada mereka. Ini boleh berlaku terutamanya dalam poker.

Jika anda membiarkan emosi anda mengawal anda dan sebaliknya, anda akan mendapati diri anda membuat keputusan yang tidak baik dalam sesi texas anda. Dan itu membawa kepada satu perkara dan satu perkara sahaja, akan berlaku. Ia menggoda, selepas beberapa rentetan buruk, untuk berfikir anda boleh memaksa tangan menang dengan menaikkan besar dengan 2-7 offset di tangan anda. Tetapi kemarahan anda tidak akan memaksa kad untuk memihak kepada anda.
Semdalin
 
Viestit: 47
Liittynyt: 25.10.2019 22:18

Paluu Ensimmäinen alueeni

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: LadonnaMl ja 1 vierailijaa

cron